Wellicht is het bezoekers van het supportershome nog niet opgevallen, maar bij de twee verkooppunten rondom het supportershome, worden verschillende prijzen gehanteerd.
Koop je consumptiebonnen bij de ingang van het supportershome, dan betaal je 1,35 euro per bon. Koop je consumptiebonnen in het supportershome, dan betaal je 1,60 euro per bon. Een verschil dus van 25 eurocent per consumptiebon!
De reden van dit verschil is een meningsverschil tussen club en sponsoren. Fortuna had met de supportersvereniging afgesproken dat consumpties in het nieuwe supportershome 1,35 euro zouden kosten. Die 1,35 euro is het gemiddelde van de prijs in het oude supportershome (1,10 euro) en de prijs in het sponsorhome (1,60 euro) en leek een aanvaardbaar compromis.
Maar helaas niet voor de sponsoren die het vreemd vonden dat zij meer moesten betalen voor een consumptie dan de supporters die 50 meter verderop in het stadion zaten.
Fortuna wil de afspraak met de supportersvereniging over de consumptieprijs echter niet schenden en heeft nu besloten zelf 25 eurocent bij te leggen bij elke consumptiebon die verkocht wordt bij de ingang van het supportershome.
En dat levert dus de vreemde situatie op dat er twee verschillende prijzen worden gehanteerd in het supportershome. Voor zolang als het duurt natuurlijk, want het blijft natuurlijk een vreemde situatie…