Enige tijd geleden dook het bericht op als zou Fortuna Sittard interesse hebben in Rick Adjei. De voorzitter van Kozakken Boys verklaarde immers dat Fortuna contact met hem had opgenomen om te vragen of de club uit Sittard-Geleen in contact mocht treden met Adjei.

Preses Henk de Goeij van de Tweededivisionist stemde toe, waarna Fortuna en Adjei met elkaar in gesprek gingen. Daarna werd het stil, totdat Adjei vandaag de stilte verbrak. Er zijn inderdaad gesprekken gevoerd, maar op enig moment moet Adjei een beslissing nemen en kiest ervoor trouw te blijven aan Kozakken Boys. Hij voelt zich gevleid, maar denkt dat Fortuna ‘te vroeg’ komt.

De 36-jarige trainer van de club uit de Tweede Divisie wordt voor aanvang van het seizoen 19/20 trainer in Werkendam, na afronding van zijn stage die onderdeel uitmaakte van zijn opleiding UEFA-A. En trainer blijft Adjei voor het seizoen 20/21.

Het is overigens niet geheel duidelijk voor welke functie Fortuna Adjei op het oog had. Naast Fortuna had ook Fortuna’s samenwerkingspartner FC Dordrecht interesse in hem.

Bron: Regio-Voetbal