Zoals iedereen die Fortuna Sittard een warm hart toedraagt wel zal weten, zit onze trots in de financiële problemen. Voor de supporters van Fortuna Sittard een directe aanleiding om met verschillende acties geld te generen om te helpen onze club overeind te houden en van daaruit te gaan bouwen aan een stabiele toekomst. De binnengekomen middelen worden aangewend om certificaten van aandelen van de club te kopen. Inmiddels is er door de supporters, onder leiding van John van Bommel en Fortuna SC, al € 125.000,- opgehaald waarvoor aandelen gekocht zullen worden zodra er € 900.000,- op de derdenrekening staan en de licentie bij de KNVB voor seizoen 2016 – 2017 behouden wordt. Een geweldig bedrag en een substantieel deel van het totaalbedrag waardoor de supporters wederom tonen een partij te zijn waar rekening mee gehouden moet worden en die er altijd staan voor hun club.

We zijn echter nog lang niet klaar! Mede dankzij Sparta Rotterdam en Busmaatschappij Hanneman de Toerist kunnen we een volgende actie presenteren:

We willen samen het uitvak voor de wedstrijd Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard (650 plaatsen) zoveel mogelijk gaan vullen. Sparta stelt alle kaarten om niet ter beschikking aan Fortuna SC zodat de totale opbrengst van de kaartverkoop voor deze wedstrijd gebruikt kan worden voor het kopen van aandelen en dus Fortuna Sittard weer een stapje verder helpt in haar overlevingsstrijd.

Koop dus een kaartje voor deze wedstrijd of schrijf je in voor de busreis!

De commissie busreizen en kaartverkoop van het Fortuna Supporters Collectief organiseert bij voldoende deelname een niet-verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen Sparta Rotterdam op vrijdag 18 maart 2016.

Inschrijven buscombi
Inschrijven voor de niet-verplichte buscombi is mogelijk rondom de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven (maandag 14 maart 2016). U kunt hiervoor terecht in het supportershome (voorzijde Fortuna Sittard Stadion) van 19.00-19.45 uur en van 22.00-22.45 uur.

Kosten
De kosten voor de buscombi bedragen € 25,- voor leden van het Fortuna Supporters Collectief. Niet-leden betalen € 30,-. De opbrengst van de kaarten en een groot deel van de busreis komt dus ten goede aan de aandeelcertificaten actie John van Bommel en Fortuna SC. LET OP: Er dient contant betaald te worden tijdens inschrijving! Betalen in de bus is niet mogelijk!

Vertrektijd bus
De bus naar Rotterdam vertrekt op vrijdag 18 maart om 16.30 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Meer informatie
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de busreis, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief via 06 – 38130110. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Aanschaf toegangskaarten
Wilt u met eigen vervoer naar deze wedstrijd? Dan geldt dat u rondom de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven (maandag 14 maart 2016) uw toegangskaart(en) kunt aanschaffen. U kunt hiervoor terecht in het supportershome (voorzijde Fortuna Sittard Stadion) van 19.00-19.45 uur en van 22.00-22.30 uur.
De toegangskaarten kosten € 10,- per stuk en de opbrengst komt dus volledig ten goede aan de aandeelcertificaten actie John van Bommel en Fortuna SC.

Houd er rekening mee dat er op de wedstrijddag geen losse kaarten verkrijgbaar zijn aan de kassa’s van het uitvak van het Kasteel. Er kunnen dus alleen kaarten gekocht worden in de voorverkoop.

Omwisselen
Er zal niet omgewisseld worden!

Fortuna SC wil haar dank uitspreken naar Sparta Rotterdam en Hanneman de Toerist voor het mede mogelijk maken van deze mooie actie. Wij hopen op een goed gevuld uitvak in Rotterdam en roepen daarom iedereen op zijn of haar groen-gele hart te laten spreken en onze jongens te komen steunen in Rotterdam!

Bron: Fortuna Supporters Collectief