Fortuna zal morgen in de derby in de vernieuwde Koel van titelprentendent VVV als underdog aantreden met de volgende basiself: Baart; Geerinckx, Akerboom, Cagnazzo en Steegs; Tychon, Daemen, Joosten en El Gaaouiri; Brusselers en Gommans.
Allrounder “Totti” Cagnazzo schuift een plaats terug in vergelijking met Emmen, waardoor Tommie Daemen terugkeert op zijn vaste stek.
Trainer Hans de Koning deelde Fortuna Online verder mede dat Jochem van der Hoeven onvoldoende hersteld is van de zware bloeduitstorting aan zijn bovenbeen, in zoverre dat de inwendige bloeding nog niet verdwenen is. Hij verwacht echter dat Jochem met nog een week herstel tegen AGOVV weer van de partij zal zijn. Bovendien verloopt het herstel van Paul Janssen dusdanig goed en zal ook hij naar verwachting tegen de Apeldoorners zijn rentree kunnen maken.
Er is echter ook positief nieuws: morgen zullen Joos van Barneveld en Mauro Simone weer deel uit maken van de selectie. De overige spelers die de selectie completeren zijn Bertjens, Meulenberg en Gino Taihuttu.