Trainer Willy Boessen zit vandaag met een luxe-probleem. Vrijwel de gehele selectie is fit en de resultaten van de afgelopen weken zijn prima. Zeer waarschijnlijk kiest hij vanavond voor dezelfde basisopstelling als tegen FC Oss (0-3 overwinning, red.) In dat geval ziet de opstelling er als volgt uit: Kaya, Hendrickx, Janssen, Dreesen, Schroyen, De Boer, Voorn, Kruijsen, Khalouta, Rajcomar, Diaz.

Telstar ontpopte zich de afgelopen jaren tot een ware angstgegner voor Fortuna. Afgelopen seizoen eindigde een dramatisch duel in 2-5 voor de Noord-Hollanders. Doelpunten aan Sittardse zijde van de inmiddels vertrokken Harrie Gommans en Wouter Scheelen.

Er zijn geen Fortunezen met een Telstar-verleden en omgekeerd speelde niemand van de huidige Telstar-selectie voor Fortuna. De wedstrijd staat onder leiding van dhr. D. Otto. Aan de laatste wedstrijd die de goede man van Fortuna floot, hebben we slechte herinneringen over gehouden. Dat was namelijk de bekerwedstrijd tegen Hollandia in Hoorn, die we met 1-0 verloren. Hopelijk gaat het vanavond beter!