Trainer Peter van Vossen kan vanavond in het eerste thuisduel in de competitie tegen Achilles ’29 geen beroep doen op spits Tim Janssen, middenvelder Raymond Fafiani, en de centrale verdedigers Ferry de Regt en Niels Vets. Allen geblesseerd.

Dat betekent dat er ten opzichte van afgelopen vrijdag niets is veranderd qua personele beschikbaarheid. Aangezien Fortuna aardig speelde in ’s Hertogenbosch is er dan ook weinig aanleiding voor Van Vossen om de basisopstelling overhoop te gooien.

Kortom, we verwachten Ferhat Kaya op doel. Achterin het viermansblok Dennis DengeringRoel JanssenLuc MaresJoeri Schroyen.

Op het middenveld verwachten we Jordie Briels, Jordy ter Borgh, Youri Loen en Muhammed Mert. Voorin het duo Gökhan Lekesiz en Lars Hutten.

Bekende gezichten in Achilles ‘29? Op het veld niemand, ernaast herkennen we Dennis Krijgsman als assistent trainer.

Laatste overwinning thuis tegen Achilles ‘29? 26 oktober 2013. Patrick Amoah en Jeffrey Vlug verzorgen de twee treffers die die avond volstaan om Achilles met 2-1 te verslaan.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen Achilles ‘29: G-W-..-..-..

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? G-..-..-..-..

Scheidsrechter: Ingmar Oostrom staat voor de vierde maal aan de aftrap bij een duel van Fortuna. De vorige drie duels vonden plaats in Sittard-Geleen in het afgelopen seizoen. Wie zich Fortuna’s erbarmelijke prestaties in eigen huis herinnert in het afgelopen seizoen, begrijpt dat vier punten uit drie thuisduels een prestatie is waar Oostrom trots op mag zijn.

Opstelling: Kaya; Dengering, R. Janssen, Mares, Schroyen; Ter Borgh, Briels, Mert, Loen; Hutten en Lekesiz.