Man van de wedstrijd gisteren in Helmond bij het duel Jong Helmond Sport – Jong Fortuna was ongetwijfeld Helmonder Heesakkers die vier maal doel trof. Vreemd genoeg was dat niet voldoende voor de overwinning, want Fortuna won het duel met 6-5!
Binnen tien minuten had Heesakkers Fortuna op een 2-0 achterstand gezet, maar tweemaal Taihuttu en eenmaal Dabo bogen die achterstand nog voor rust om in een 3-2 voorsprong. Dat was niet de ruststand, want Heesakkers en Goossens zorgden voor een Helmondse voorsprong bij rust: 4-3.
Na rust ging het doelpuntenfestijn vrolijk verder. Bergmans en El Gaaouiri zetten Fortuna weer op een 5-4 voorsprong. Heesakkers scoorde zijn vierde en bracht de partijen weer in evenwicht, maar het slotakkoord was voor Jasko Ganic. Deze Fortunees zorgde zeven minuten voor tijd voor een 6-5 voorsprong. Daarna werd er verrassenderwijs niet meer gescoord en dus boekte Jong Fortuna een uitoverwinning.

Bron: Limburgs Dagblad / Dagblad De Limburger