Jong Fortuna is vanavond op dramatische wijze door Jong RKC uit de Gatorade Cup gestoten. Ons 2e elftal verloor thuis met 4-5 na een 2-1 ruststand.
Zoals zo vaak het geval is bij Jong Fortuna, ook vanavond dus weer een wedstrijd waarin vanalles gebeurde. Eigenlijk leek niets een overwinning in de weg te staan, in de 80e minuut was de stand zelfs 4-1 in Sittards voordeel. Vervolgens gebeurde het onvoorstelbare: Binnen een tijdsspanne van 9 minuten scoorde RKC maar liefst 4 keer! Waarbij aangetekend dat bij de laatste treffer de scheidsrechter een bijzonder donkere rol speelde. Maar het valt natuurlijk geenszins goed te praten dat de jonge Fortunezen een dergelijke voorsprong in een dusdanig kort tijdsbestek weten te verknallen. De doelpunten van Jong Fortuna kwamen op naam van Zarko Grabovac (2), Mikel Evers en Emmo Guvenc. Met Emmo noemen we tevens de grote uitblinker aan Fortuna-zijde.