Per 30 juni verliet Roel Janssen Fortuna Sittard na een dienstverband van drie seizoenen. In een eerdere fase van zijn carrière speelde Janssen al vijf seizoenen in Sittard-Geleen. Het bleef lang stil rondom Janssen, totdat voor hem de maat vol was en zijn conditie op peil besloot te gaan houden bij VVV Venlo. Want ook in Venlo speelde al tijdens twee periodes en kent elke cm² in ‘De Koel’.

Tijdens de zomerstop was het niet bepaald rustig in Venlo door allerlei financiële en organisatorische perikelen. Zo vertrok Technisch Directeur Willen Janssen en vertrokken ook heel wat spelers. En om dat verlies te compenseren heeft de club behoefte aan ervaren krachten, waarvan Janssen er één gaat worden.

Op korte termijn zal Janssen een éénjarige verbintenis ondertekenen in Venlo waardoor hij zijn voetbalcarrière met minimaal één seizoen verlengt.


Roel Janssen beleeft nog te veel plezier aan het voetbal om nú al te stoppen

Janssen speelde in acht seizoen, verdeeld over twee periodes, 194 officiële duels voor Fortuna, waarin hij zeventien maal scoorde. Fortuna en Janssen onderzochten na afloop van de competitie de mogelijkheid om Janssen op te nemen in Fortuna’s commerciële afdeling, maar een complicerende factor is dat Roel Janssen nog een seizoen wil voetballen. dat gaat nu dus gebeuren bij VVV Venlo.

Bron: Dagblad de Limburger