Eigen vervoer
Vanaf donderdag 15 december worden bij Wilsport (Steenweg, Sittard) toegangskaarten verkocht voor de wedstrijd Achilles ‘29 – Fortuna Sittard (vrijdag 13 januari 2017 om 20.00 uur, Sportpark de Heikant te Groesbeek). Deze toegangskaarten kosten €10,00 per stuk. Er dient contant betaald te worden.
Over het al dan niet openen van de kassa’s van het uitvak in Groesbeek vindt nader overleg plaats. Zodra hierover meer duidelijk is, zullen wij dit uiteraard communiceren. Supporters die volledig zeker zijn dat ze deze wedstrijd bij kunnen wonen, wordt geadviseerd hun kaarten te kopen in de voorverkoop bij Wilsport in Sittard.

Er zal voor deze wedstrijd niet omgewisseld hoeven te worden!

Busreis
Naast het reizen op eigen vervoer is het, zoals eerder reeds gecommuniceerd, ook mogelijk om in te schrijven voor de busreis naar Achilles. Dit kan rondom de wedstrijd FC Den Bosch – Fortuna Sittard (vrijdag 16 december aanstaande) in het supportershome.

Onze jongens zitten momenteel in een moeilijke periode en hebben de steun van de trouwe supporters hard nodig. Reis dus mee naar Groesbeek en steun de ploeg ook in 2017 weer als vanouds. Samen zullen we de weg omhoog vinden!

Bron: Fortuna Supporters Collectief