Het loopt weer op het einde van het jaar aan en dan moet een Fortunees vast terugdenken aan twee jaar geleden toen de stichting ‘Help Fortuna’ werd opgericht nadat een half miljoen euro in de Staatsloterij was gewonnen.
Ook dit jaar doet ‘Help Fortuna’ weer een gooi naar een grote prijs in de Oudejaarsloterij en daarbij kun je ‘Help Fortuna’ helpen door geld/loten te doneren.
Je kunt op drie manieren bijdragen aan deze nieuwe gooi naar een hoofdprijs:
1) je stopt geld (maakt niet uit hoeveel) in de collectebus die in het Fortuna stadion geplaatst is in het supportershome (bij de bonnenverkoop).
2) je koopt een (half) Oudejaarslot en doneert het aan vereniging ‘Help Fortuna’. Dat kan door het lot in de collectebus te stoppen of per post op te sturen naar Vereniging ‘Help Fortuna’ – Ter Beek 51, 2161 NB Lisse.
3) je maakt een financiële bijdrage (maakt niet uit hoeveel) over op girorekening 9556023 ten name van vereniging ‘Help Fortuna’ onder vermelding van ‘bijdrage Oudejaarsloterij’.

‘Fortuna Help’ zal zorg dragen voor de aankoop van de Oudejaarsloten en zal ons vast te zijner tijd berichten of de hoofdprijs van 20 miljoen euro binnen is gesleept!

Help Fortuna