Ter ere van het 75-jarig bestaan van VV De Leeuw werd er een oefenwedstrijd georganiseerd tegen Fortuna Sittard. De einduitslag was 1-7 na een 0-4 ruststand.

Fortuna trad voor rust aan met Bertjens, T. Janssen, Kazlauskas, Akerboom, Steegs, Meulenberg, Joosten, Meszaros, Tychon, Jones en Taihuttu. Het was Gino Taihuttu die de score opende. Even later deed Laszlo Mesazros met een droog afstandsschot ook een duit in het zakje. Vlak voor rust was het twee keer de beurt aan Dave Joosten, die met een afstandsschot en een kopgoal de tussenstand verdubbelde.

Na rust kwamen Doino, Cagnazzo, Geraerts, Prince, Daemen, Van Barneveld het veld op in plaats van Bertjens, Taihuttu, Joosten, Kazlauskas, T. Janssen en Steegs. De Leeuw maakte eerst nog de eretreffer, maar daarna was het toch nog drie keer raak voor Fortuna. Eerst was het Chaly Jones en daarna scoorde Tom Daemen twee keer van afstand. Opmerkelijk was dat halverwege de tweede helft Kazlauskas en Taihuttu weer terug in het veld kwamen voor Akerboom en Jones.