Fortuna Sittard heeft vanmiddag het seizoen in mineur afgesloten. In de brandende zon in Lindenheuvel ging Fortuna Sittard met 5-3 ten onder tegen een Limburgse selectie van Molukkers.
Fortuna speelde zonder Van Barneveld, Meszaros en Baart, maar voor de rest in de sterkste opstelling. Desondanks stond het bij rust 3-0 voor de Molukkers. Fortuna speelde slap en ongeinspireerd en kreeg daar dus de rekening voor gepresenteerd.
Na rust leek het er even op dat Fortuna zich niet wilde blameren. De Fortunezen werden iets scherper en dat resulteerde in een snelle treffer van invaller Boutorat. Echter, twee Molukse counters later stonden de blamerende 5-1 cijfers op het scorebord. In de slotfase konden Akerboom en nogmaals Boutorat de score nog milderen, maar dat kan niet verhullen dat de Fortuna spelers dit duel niet serieus namen.

Opstelling:

Thijssen (46. Dreezen), T. Janssen, Akerboom, Dassen, Hermans (52. L. Janssen), Zafarin (46. Israelian), Op den Kamp, Cagnazzo, Taihuttu (46. Boutorat), Moutawakil en Derksen (55. Ganic)