Fortuna Sittard speelt morgen (donderdag dus) om 19.30uur een oefenwedstrijd in en tegen VV Eijsden.
In deze wedstrijd zal Dennis Gerritsen zijn rentree maken. Voor Chris van Geem, Jochem van der Hoeven en René van Dieren komt deze wedstrijd nog te vroeg, maar voor met name die laatste twee geldt dat ze er tijdens de eerstvolgende competitiewedstrijd weer bij zullen zijn.
Hoe vind je Sportpark “Ir. Mirland” aan de Ir. Rocourstraat? Nou het schijnt niet al te lastig te zijn. Je volgt de A2 richting Luik. Dat betekent dus dat je recht door de groene zone van Maastricht rijdt. Op een gegeven moment komt er een afslag Eijsden. Die neem je. Volg de weg richting Eijsden en neem de derde afslag rechts. Je rijdt nu Eijsden binnen en uiteindelijk zie je het sportcomplex aan de rechterzijde (bron: VV Eijsden).

Overigens kan er nogal wat verwarring zijn ontstaan over de precieze speeldatum van deze oefenwedstrijd. Dagblad De Limburger meldt namelijk vanochtend dat de wedstrijd vanavond (woensdag dus) wordt gespeeld. Het Limburgs Dagblad daarentegen meldt dat de wedstrijd morgenavond wordt gespeeld. Navraag bij Fortuna Sittard leert dat het LD het bij het rechte eind heeft. De wedstrijd is dus morgenavond (bron: Limburgs Dagblad / Dagblad De Limburger).