Fortuna heeft de tweede oefenwedstrijd met 0-8 gewonnen in en tegen SV Roggel.
Trainer Wisman spaarde alle ‘basisspelers’ voor de oefenwedstrijd van morgen tegen de Betuwse Selectie.
De opstelling: Thijssen; Facenna, Geenen, Paridaans, Lenssen; Bright, Jacek, Voorn; E. Güvenc, Bouhadan, Przysiuda.

In het begin liep de score snel op. Na slechts 8 minuten stond het al 0-3 door treffers van Bouhadan (2x) en Przysiuda. De Poolse spits voegde daar voor rust nog twee treffers bij en Emmo Güvenc bracht de stand bij rust op 0-6 door een benutte strafschop.
In de tweede helft kregen Heatubun, Schreurs, Panos en later ook Israelian een kans. Net als tegen SVM duurde het erg lang voor de volgende treffer kon worden aangetekend. Een kwartier voor tijd was een strafschop nodig voor de 0-7. Bouhadan schoot deze netjes binnen. Enkele minuten later scoorde Bouhadan met een bekeken lobje zijn vierde en Fortuna’s achtste van de avond. Hier bleef het bij.