In het weekend van 13, 14 en 15 augustus 2004 bestaat Fortuna 50 jaar!
Dit zal op grootse manier gevierd gaan worden. Tijdens dit weekend vindt er naast de 10e editie van het Wagner en Partners Internationaal A-Jeugdtoernooi ook de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen plaats. Daarnaast zal op zondag de jaarlijkse open dag plaatsvinden die samen zal vallen met een grootse reünie van oud-spelers en oud-medewerkers van Fortuna Sittard. Een reünie waar iedereen die Fortuna Sittard een warm hart toedraagt bij aanwezig kan zijn!!
Tijdens deze dag is het de bedoeling dat het Fortuna-elftal van de eeuw (voorzover de conditie en de leeftijd van de spelers het toelaat) een wedstrijd zal spelen tegen het oud-Nederlands elftal. Deze wedstrijd zal het klapstuk van dit geweldige weekend gaan worden.
Ook zal dan de Fortunees van de eeuw en de Fortuna-trainer van de eeuw bekend gemaakt gaan worden. Om tot de beste keuze te komen vraagt Fortuna Sittard aan iedere Fortuna Sittard-fan zijn Fortuna-elftal, Fortuna-trainer en Fortuna-speler van de eeuw aan hen door te geven.
Je kunt dit doen door Fortuna te mailen op: ruud.hesp@fortunasittard.nl of door ons jouw keuze per post bekend te maken en dit te sturen naar:

Fortuna Sittard
Postbus 36
6130 AA SITTARD

Bron: Fortuna Sittard