Phil Gray heeft weer een nieuwe club gevonden: Stevenage Borough. Boro speelt in de Conference en dus maakt Gray voor het eerst sinds jaren weer eens promotie wat betreft het niveau van zijn nieuwe club ten opzichte van het niveau van zijn oude club (Chelmsford City).
Goed nieuws dus voor Gray. Maar er is ook slecht nieuws, want Gray is momenteel in een waar wespennest beland. Vlak nadat hij gehuurd werd door Stevenage stelde de club een nieuwe trainer aan: Graham Westley.
En dat is geen onbekende, want dat was de manager van Farnborough Town, dat het dit seizoen zo ver in de FA-Cup schopte. Arsenal moest er aan te pas komen om Farnborough een halt toe te roepen. Die roem probeert Westley nu zo snel mogelijk ten gelde te maken en dus heeft hij Farnborough al verruild voor Stevenage. Vervelender voor Gray is dat die nieuwe trainer ook al acht nieuwe spelers heeft gehaald, waaronder zeven spelers van Farnborough. De kans dat Gray veel aan spelen toekomt is dus al meteen gering, want bij die acht aanwinsten zitten ook enkele spitsen.
En dan hebben we het nog niet gehad over de positie op de ranglijst van Stevenage. Stevenage staat één na laatste met 6 punten achterstand op een veilige plek. Met al die aankopen doet de club een laatste poging om degradatie te ontlopen. En dat gaat vast ten koste van de financiële positie van de club, die toch al niet al te solide is…

Bron: Fish and Chips redactie