Ga mee met de SV Nao Veure naar Engeland!

In de komende decembermaand organiseert de supportersvereniging SV Nao Veure voor het 5e jaar op rij een reis naar het walhalla van het voetbal, te weten Engeland.

Waar ze vorig jaar de steden Birmingham en Sheffield bezochten, staat dit jaar een bezoekje aan de stad Liverpool op het programma. Op vrijdag 28 december vertrekken we in de avonduren vanuit Sittard om in de vroege ochtend van 29 december Liverpool te bereiken. Daar staat een bezoek aan de wedstrijd Everton FC tegen Chelsea op het programma. Na de wedstrijd is iedereen in de gelegenheid om van de geneugten van de stad Liverpool te genieten. In Liverpool wordt vervolgens ook overnacht.

Op zondag 30 december beginnen we na een Engels ontbijt aan de terugreis. We hopen nog een zondagwedstrijd te kunnen bezoeken. Op dit moment is echter nog niet duidelijk of er wedstrijden van de zaterdag naar de zondag verplaatst worden. Mocht er geen wedstrijd bezocht kunnen worden, proberen we een rondleiding in een nabijgelegen stadion te regelen. Op maandag 31 december keren we in de vroegte in Sittard terug.

De kosten voor deze reis bedragen € 250 (onder voorbehoud). Hierin is sowieso inbegrepen:

  • Vervoer Sittard – Liverpool – Sittard per touringcar
  • Overtocht shuttle
  • Hotelovernachting in Liverpool
  • Engels ontbijt in hotel
  • Entree Everton FCChelsea FC.

Het definitieve programma wordt vastgesteld zodra alle informatie beschikbaar is. Bij 30 deelnemers kan de reis doorgang vinden.

Heb je interesse om mee te gaan? Meld je zo spoedig mogelijk aan bij Christian van Daal (sittard_till_i_die@hotmail.com). Ook mensen die al informeel hebben aangegeven mee te willen, wordt verzocht zich opnieuw aan te melden!