Met ingang van het nieuwe seizoen wordt Dé Lease Maatschappij (DLM) de nieuwe shirtsponsor van Fortuna Sittard. Bij uitwedstrijden siert DLM de voorkant van de shirts en is Fitland de rugsponsor. Bij thuiswedstrijden is het precies omgekeerd, dan staat Fitland op de borst en DLM op de rug.

Als we het bericht op de officiële site goed begrijpen, is er geen extra financiële inbreng met de naamgeving op het shirt gemoeid. We lezen namelijk “Met het aanbieden van het shirtsponsorschap toont Fortuna Sittard de waardering voor de doorslaggevende rol die Dé Lease Maatschappij heeft gespeeld bij de definitieve redding van de club.”

Kevin Hofland bracht Fortuna drie jaar geleden in contact met DLM. Het bedrijf is sindsdien sponsor en speelde volgens het bericht op de officiële site op de achtergrond een verbindende rol tijdens de onderhandelingen en gesprekken in de afgelopen maanden.

Of rugsponsor Seacon Logistics hiermee van de shirts verdwijnt, is ons onduidelijk. Het contract met Seacon loopt namelijk nog tot 2018.

Bron: Fortuna Sittard