AZ lijkt in eerste instantie niet bereid een transfersom te betalen voor Prince Rajcomar, zoals Fortuna wenst. De Alkmaarders willen Rajcomar ruilen tegen één of meerdere spelers van AZ. Echter, Fortuna wil geen spelers van AZ overnemen.
Sterker nog, Fortuna mag dat waarschijnlijk niet eens. De transferrechten van Rajcomar zijn zeer waarschijnlijk overgedragen aan één van de redders van Fortuna. En die hoopt vast geld te vangen voor Rajcomar, zodat hij iets terug ziet van zijn investeringen die Fortuna overeind hielden. Aan spelers heeft die investeerder niets.
Bovendien maakt Rajcomar deel uit van het Fortuna talentenfonds en ook de certificaathouders van het talentenfonds zijn niet gebaat bij een spelersruil (dat levert namelijk geen rendement op).
AZ zal dus met geld op tafel moeten komen en het is de vraag of de eredivisionist dat wel wil. En dan is nog de vraag of Rajcomar zelf – na Van Bommel, Ricksen, Van der Weert, Lee, Dirkx, Volmer en Bouma de achtste Fortunees die zich binnen een jaar of vijf in de belangstelling van AZ mag verheugen!!! – naar AZ wil. Rajcomar heeft familie in Alkmaar wonen. Dat maakt een overgang wat makkelijker voor hem, maar zou hij in Akmaar aan spelen toekomen, terwijl dat in Sittard dit seizoen nauwelijks lukt?

Bron: Dagblad De Limburger