Morgen staat Fortuna’s eerste training op het programma. Doorgaans gaat dat gepaard met proefspelers die denken in aanmerking te komen voor een contract in Sittard-Geleen. Zo ook deze editie.

Want morgen zal Yassin Ayoub op proef meetrainen. De middenvelder die een goede periode bij FC Utrecht kende (hetgeen hem een transfer naar Feyenoord opleverde) is al enige tijd uitgerangeerd bij het Griekse Panathinaikos FC en mag op zoek naar een andere club.

De vraag is hoeveel ritme de 28-jarige middenvelder heeft, want één seizoen geleden, toen de clubs zich voorbereidden op het seizoen 21/22, hintte de middenvelder al op een terugkeer naar de Domstad. ‘Ik had wat opties om terug te komen naar Nederland, maar ik heb altijd al gezegd dat FC Utrecht mijn club is in Nederland.’, zo vertrouwde Ayoub afgelopen jaar RTV Utrecht toe. Afgelopen seizoen is er weinig veranderd in de situatie van Ayoub.

Ayoub tekende twee seizoenen geleden een contract voor drie seizoenen in Athene, maar een vaste waarde werd hij nooit. Daarnaast drukt Ayoub flink op de begroting. Panathinaikos FC probeert de middenvelder kwijt te raken, maar tot dusver is dat niet gelukt.

Bron: Dagblad de Limburger / RTV Utrecht