Milan Robberechts tekende in de zomer van 2023 een tweejarig contract in Sittard (met een optie op een derde seizoen). Hij kwam over van KV Mechelen waar de buitenspeler indruk maakte op Danny Buijs tijdens zijn passage in Mechelen.

In zijn eerste seizoen speelde hij voor de winterstop tien eredivisieduels (plus een bekerduel) waarin hij eenmaal scoorde. Een basisplek afdwingen zat er evenwel niet in en dus trok de nu twintigjarige Robberechts op huurbasis naar eerstedivisionist VVV Venlo.

Aan de start van het huidige seizoen sloot Robberechts opnieuw aan bij Fortuna Sittard, maar ook dit seizoen zijn zijn speelkansen gering. Hij speelde als invaller kort mee in twee van de drie competitieduels.

En dus lijkt het verstandig dat hij opnieuw vlieguren gaat maken elders.

Fortuna heeft nu een akkoord met RSC Anderlecht, dat hem voor het restant van het seizoen huurt (met een optie tot koop). Niet voor het eerste elftal van de recordkampioen van België, maar voor het beloftenelftal (RSCA Futures), dat uitkomt in de Challenger Pro League, het tweede hoogste niveau van België.

De Challenger Pro League is drie speeldagen onderweg. RSCA Futures verloor driemaal en kan dus wel een impuls gebruiken.

Bron: Fortuna Sittard