Mededeling SV Nao Veure:

Op 17 september 2010 staat de eerste echte Limburgse derby van het seizoen 2010-2011 alweer op het programma. Ons eigen Fortuna Sittard is dan te gast bij MVV in Maastricht. De lokale driehoek heeft besloten voor Fortuna supporters die deze wedstrijd willen bezoeken een verplichte buscombi op te leggen.

Deze beslissing is gebaseerd op het feit dat er twee seizoenen geleden de nodige escalaties hebben plaats gevonden rondom de wedstrijd MVV – Fortuna Sittard. Dat was ook reden voor de KNVB om afgelopen seizoen de supporters van Fortuna Sittard te verbieden om aanwezig te zijn bij de derby in Maastricht. Ondanks de vele inspanningen van de BVO Fortuna Sittard en de SV Nao Veure hield de KNVB haar besluit overeind en daarom konden er helaas geen Fortuna Supporters bij deze wedstrijd aanwezig zijn. Waar elke Fortuna en MVV supporter zich normaal gesproken al wekenlang verheugd had op het onderlinge treffen kon men afgelopen jaar nog blij zijn dat L1 een uitzending verzorgde zodat de wedstrijd live op tv gekeken kon worden. Een dieptepunt voor alle Fortuna fans dat we nooit meer hopen mee te maken!

Dit seizoen zijn Fortuna supporters dus “gewoon” welkom in Maastricht, onder voorwaarde dat men gebruik maakt van de verplichte buscombi. De SV Nao Veure en Fortuna Sittard organiseren deze verplichte buscombi en hebben maximaal 550 kaarten ter beschikking voor het uitvak in Maastricht. Voorverkoop van combikaarten zal plaats vinden in het supportershome op de volgende data:

1. Vrijdag 10 september rondom de thuiswedstrijd van Fortuna Sittard tegen FC Emmen (tussen 19.00 en 19.45 uur en tussen 22.00 en 23.00 uur)
2. Maandagavond 13 september 2010 tussen 19.00 en 21.00 uur
3. Dinsdagavond 14 september 2010 tussen 19.00 en 21.00 uur

Kaarten voor verplichte buscombi en toegang tot stadion de Geusselt voor leden van de SV Nao Veure kosten €17 p.p. Voor niet leden van de SV Nao Veure kosten deze €22 p.p. Kaarten dienen persoonlijk afgehaald en contant betaald te worden op 1 van bovenstaande data, legitimatie verplicht! Na dinsdagavond 14 september om 21.00 uur is het niet meer mogelijk kaarten te verkrijgen voor deze verplichte buscombi. Zorg dus dat je op 1 van deze 3 data je kaart komt halen! Telefonisch reserveren is niet mogelijk.

Er zal geen drankverkoop in de bus plaats vinden. Het meenemen van eigen drank is verboden. Voor het instappen zal iedereen gefouilleerd worden door stewards van Fortuna Sittard. Alcoholische dranken, verdovende of hallucinerende middelen en/of andere verboden zaken zullen in beslag worden genomen door de afdeling veiligheid van Fortuna Sittard.

Parkeren is gratis op P3 (parkeerplaats bij het uitvak van de Trendwork Arena). Houd voor meer informatie over vertrektijd e.d. www.svnaoveure.nl in de gaten. Hierover zullen wij communiceren zodra daar duidelijkheid over is.

Wij hopen op een vol uitvak in Maastricht en een fanatieke en positieve support van de beste supporters van Limburg!